Star Lodge Hotels blijft voorlopig geopend voor gasten

Laatst bijgewerkt op 20 april

Beste gast,

Allereerst wensen wij iedereen en in het bijzonder alle medewerkers in de zorg, heel veel sterkte in deze uitdagende tijd.

Wij werken conform de maatregelen die het RIVM heeft geadviseerd om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen. Star Lodge Hotels is geopend voor gasten.

Omwille van de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij contactbeperkende maatregelen ingevoerd. Zo serveren wij uw ontbijt als roomservice-ontbijt en bezorgen dat voor de kamer. Houdt u svp een veilige afstand van zo'n 1,5 meter tot eenieder in uw buurt. Wij zullen die afstand ook in acht nemen.

Alleen samen kunnen wij dit aan. Omtrent de verdere ontwikkelingen van COVID-19, zullen wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen en u informeren.

Heeft u vragen, belt u ons gerust: 030 8000401. De receptie is ongewijzigd geopend. Wij zien ernaar uit u te begroeten. Voor nu, houdt u veilig en gezond.

Team Star Lodge Hotels

Welkom bij Star Lodge Hotels Utrecht

Star Lodge Hotels is een 3-sterren ECO vriendelijk design hotel waar gastvrijheid, ontspanning en uw comfort centraal staat. Ons hotel is te vinden aan stadspark de Voorveldsepolder, te midden van het historisch mooie Utrecht wat eenvoudig te bereiken is met de (huur)fiets of het openbaar vervoer.

U kunt voor een scherpe prijs bij ons overnachten en gebruik maken van ons gratis ontbijtbuffet!

Onze terrassen bieden u de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen en tegelijkertijd een drankje van onze kaart te kiezen. Mocht het weer het niet toelaten om buiten te zitten, dan kan u gezellig rond de openhaard of in de lounge plaatsnemen. Wilt u liever iets eten? Dan kunt u aanschuiven bij het naastgelegen Restaurant Loft 88 of Meneer Vink.


Reserveren

Loop virtueel door ons hotel