Flexibel én Parttime ontbijtmedewerker Star Lodge Hotels

Functieprofiel

De ontbijtmedewerkers maken een wezenlijk deel uit van het gezicht van Star Lodge. Daar het ontbijt een van de laatste indrukken is die de Star Lodge gast krijgt van het verblijf. is het belangrijk dat het gratis Continentaal ontbijt goed verzorgd wordt. De "value for money experience" gedachte is in deze functie extra belangrijk.

De ontbijtmedewerker draagt ertoe bij dat de Star Lodge gasten in een prettige sfeer de dag beginnen met een smakelijk ontbijt als basis.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de horeca/hotellerie
  • Servicegericht
  • Gastgericht
  • Representatief
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal (Frans en/of Duits is een pre)
  • Flexibel inzetbaar
  • Beleefd en welgemanierd
  • Zelfstandig
  • Nauwkeurig
  • In bezit van een SVH (Verklaring Sociale Hygiëne)
  • In bezit van een BHV-diploma (Bedrijfshulpverlening) is een pre

Hoofdtaken & verantwoordelijkheden

De hoofdtaken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit, maar zijn niet beperkt tot:

  • Klaarzetten, bereiden, bijvullen en afhalen van het ontbijtbuffet
  • Ontvangen, placeren en bedienen van gasten met daarbij alle voorkomende werkzaamheden
  • Mise en place voor eenvoudige keukenwerkzaamheden (bestanddelen van het buffet)
  • Opdekken en afruimen van tafels
  • Opruimen/schoonmaken van publieksruimten
  • Afwas en aanvullen van serviesgoed, glazen en bestek
  • Reinigen automatische bar
  • Naleven van voorschriften, onder andere op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring conform de Horeca CAO (schaal 2).
Wettelijke vakantiedagen/toeslagen worden direct verrekend in het salaris.

Loop virtueel door ons hotel