Star Lodge Hotels blijft voorlopig geopend voor gasten

Laatst bijgewerkt op 17 maart 16:00 uur

Beste gast,

Allereerst wensen wij iedereen en in het bijzonder alle medewerkers in de zorg, heel veel sterkte in deze uitdagende en onzekere tijd. Hierbij informeren wij u hoe wij bij Star Lodge Hotels omgaan met COVID-19. Conform de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, volgen wij de richtlijnen van het RIVM om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen. Star Lodge Hotels blijft voorlopig geopend voor gasten.

Omwille van de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij contactbeperkende maatregelen ingevoerd. Zo serveren wij uw ontbijt als roomservice-ontbijt en bezorgen dat voor de kamer. Houdt een veilige afstand van zo'n 1,5 meter tot eenieder in uw buurt. Wij zullen die afstand ook in acht nemen.

Wij wassen met grote regelmaat onze handen. Wij raken ons hoofd niet aan. Wij hoesten in onze elleboog. Alleen samen kunnen wij dit aan. Omtrent de verdere ontwikkelingen van COVID-19, zullen wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen en u informeren.

Heeft u vragen, belt u ons gerust: 030 8000401. De receptie is ongewijzigd geopend. Wij zien ernaar uit u te begroeten. Voor nu, houdt u veilig en gezond.

Team Star Lodge Hotels

Schoonmaakmedewerker Star Lodge Hotels

CSU Hotel Services is een gespecialiseerd onderdeel van CSU en heeft jarenlange ervaring in de hotellerie. Als medewerker zorg je er voor dat de gasten van een hotel zich direct welkom en thuis voelen in een schone en frisse hotelkamer. Jouw werk bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van het verblijf van de hotelgasten. Een verantwoordelijke baan dus, maar bovenal een hele leuke baan. Je werkt in een omgeving waar altijd een vakantiesfeer heerst. Solliciteer dus meteen!

Voor Star Lodge Hotels Utrecht zoeken wij een nieuwe collega voor de schoonmaak van een hotel voor 2-38 uur per week in de ochtend en middag. De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag. We bepalen samen met jou op welke dagen en tijden je werkt.

Samen met je collega’s zorg je dat de gasten van het hotel een prettig verblijf hebben en zich thuis en welkom voelen. Jouw werk bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van het verblijf van de hotelgasten. Een verantwoordelijke baan, waarbij je alles in het werk stelt om kwaliteit en service van hoog niveau te bieden. Je maakt de hotelkamers schoon en verricht verschillende werkzaamheden. Ook zorg je dat de openbare ruimtes van het hotel er piekfijn uitzien.

Je bent representatief. Jouw werk en ook jijzelf zijn visitekaartjes van het hotel. We bieden je een inwerktraject aan, waarbij we je leren hoe je het werk kwalitatief en met een hoog serviceniveau uitvoert. Je leert hoe je diverse materialen en middelen moet gebruiken en welke werkwijze de hoogste kwaliteit oplevert. We besteden daarbij veel aandacht aan gastvrijheid, service en hoe je gasten vriendelijk te woord staat. Het is belangrijk dat je de Nederlandse of de Engelse taal goed beheerst.

Interesse?

Reageren kan naar Angela Colijn (angela.colijn@csu.nl) of Star Lodge Hotels (info@starlodge.nl

English translation

At Star Lodge Hotels Utrecht we are looking for a new colleague to clean a hotel for 2-38 hours per week in the morning and afternoon. The workdays are Monday to Sunday. Together with you we will decide your working hours and days.

Together with your colleagues you take care of and make sure that the hotel guests feel welcome and have a pleasant stay. You are responsible for the quality of hotel guests’ stay. It is a position that carries responsibility, in which you will do everything you can to offer a high level of quality and service. It is a pleasure to work for CSU. That’s not just something we say: we are for many years one of the best employers in the Netherlands. We offer well-paid work in a pleasant working atmosphere which fits in easily with your private life. Furthermore as an employee you benefit from various extras such as training, the possibility of promotion, insurance discounts and you get to share in the profits.

What do we expect from you? That you are just as keen on cleaning and satisfied customers as CSU. And it is important that you have a good speak of Dutch or English. 

Loop virtueel door ons hotel