Duurzaamheid

Star Lodge Hotels is het milieuvriendelijkste hotel in Utrecht en omgeving!

 • 400+ zonnepanelen
  We wekken meer energie op dan we verbruiken (meer dan 110.000 kW!)
 • Eco-Smart Design
  Wij gebruiken eco-vriendelijke en duurzame materialen!
 • Recycling
  Waar mogelijk scheiden wij het afval.

Wij werken aan het verkrijgen van een Green Key-certificaat

Green Key is de toonaangevende standaard op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid binnen de toeristische sector. Dit prestigieuze milieukeurmerk vertegenwoordigt het commitment van bedrijven wiens gebouwen voldoen aan de strenge criteria die door Stichting Milieueducatie zijn vastgesteld.

Green Key staat voor de belofte aan gasten dat zij, door te kiezen voor een Green Key-vestiging, het verschil helpen maken op milieugebied. De hoge milieunormen die van de deelnemende hotels worden verwacht, worden gehandhaafd door middel van strenge documentatie en frequente audits.

Geweldig toiletpapier

Verschil maken door toiletpapier te gebruiken? Ja, het is mogelijk! Onze gasten zijn trotse gebruikers van The Good Roll; met ieder toiletbezoek verbeteren zij de wereld. Dit toiletpapier is 100% boomvriendelijk en The Good Roll investeert de helft van haar nettowinst in het bouwen van toiletten in derdewereldlanden!

Wij hebben een Klimaat Neutraal Certificaat

Door het volledig terugdringen van de CO₂-uitstoot in ons hotel, minimaliseren wij onze impact op het klimaat. Wij hebben actief geïnvesteerd in verbeteringen waardoor een klimaatcertificaat van KlimaatGerust aan ons is uitgereikt. U herkent het aan de sticker en het Klimaat Neutraal Certificaat. Meer over de klimaatcertificaten kunt u vinden op www.klimaatgerust.nl.

Coronaproof overnachten en dineren

Bar / Bistro Madeleine verzorgt exclusief voor gasten van Star Lodge Hotels Utrecht het diner! Maak uw reservering en stel vóór 19.00 uur op de dag van aankomst uw diner samen op www.madeleine-utrecht.nl. Het team van Madeleine brengt uw maaltijd op het gewenste tijdstip naar het hotel.

Lees verder
Arrangement: Familiearrangement

Arrangement

Familiearrangement

Willen jullie er even heerlijk tussenuit met het gezin? Kom dan genieten van ons arrangement in Utrecht! Gezinsprijs 2 volwassenen met 2 kinderen €249 en een gezinsprijs voor 2 volwassenen met 1 kind voor €199.

 • Overnachting in de Star Lodge Familiekamer
 • Gratis welkomstdrankje bij aankomst
 • Gratis parkeerplaats
 • Gratis ontbijt
 • Gratis 2 Gazelle City Bikes eventueel met zitje en/of 2 kinderfietsen
Star Lodge Hotels Utrecht tijdens de Coronacrisis - lees hier de veelgestelde vragen