Star Lodge Hotels blijft voorlopig geopend voor gasten

Laatst bijgewerkt op 20 april

Beste gast,

Allereerst wensen wij iedereen en in het bijzonder alle medewerkers in de zorg, heel veel sterkte in deze uitdagende tijd.

Wij werken conform de maatregelen die het RIVM heeft geadviseerd om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen. Star Lodge Hotels is geopend voor gasten.

Omwille van de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij contactbeperkende maatregelen ingevoerd. Zo serveren wij uw ontbijt als roomservice-ontbijt en bezorgen dat voor de kamer. Houdt u svp een veilige afstand van zo'n 1,5 meter tot eenieder in uw buurt. Wij zullen die afstand ook in acht nemen.

Alleen samen kunnen wij dit aan. Omtrent de verdere ontwikkelingen van COVID-19, zullen wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen en u informeren.

Heeft u vragen, belt u ons gerust: 030 8000401. De receptie is ongewijzigd geopend. Wij zien ernaar uit u te begroeten. Voor nu, houdt u veilig en gezond.

Team Star Lodge Hotels

Welkom bij Star Lodge Hotels Utrecht

Onze kamers

Star Lodge Hotels beschikt over 86 tweepersoons en 5 eenpersoonskamers. Al onze kamers zijn 21 m² ruim, ingericht met een inloop-douche, een apart toilet, een heerlijk ruim comfortabel bed van topkwaliteit 2.00m x 0.90m, 32 inch smart TV en gratis high speed glasvezel-internet door het gehele hotel. 

Het gratis Continentaal ontbijtbuffet wordt doordeweeks geserveerd van 06:30 tot 10:00 uur en in het weekend van 7:00 uur tot 11:00 uur. Om de dag goed te beginnen heeft u keuze uit vers fruit, verschillende soorten biologisch beleg, ontbijtgranen, zuivelproducten en vruchtensappen. Het desembrood, de pistolets en de croissants bakken wij dagelijks vers voor u.

Daarnaast serveren wij verschillende soorten thee, en koffie van rainforest Alliance bonen. In het weekend serveren wij tevens koffiebroodjes en chocoladebroodjes.

Kameroverzicht

Tweepersoonskamer

Comfortabel bed, een luxe Smart TV (32 inch), een eigen toilet en een inloopdouche (ongeveer 21 vierkante meter).

Eenpersoonskamer

Comfortabel eenpersoons bed, een luxe Smart TV (32 inch), een eigen toilet en een inloopdouche (ongeveer 21 vierkante meter).

Kamer voor mindervalide

Onze mindervalide kamer is ideaal geschikt voor rolstoelgebruikers. Met meer bewegingsruimte en een brede douche heeft u alle ruimte in deze kamer.

Reserveren

Loop virtueel door ons hotel