Welkom bij Star Lodge Hotels Utrecht

Onze kamers

Star Lodge Hotels beschikt over 86 tweepersoons en 5 eenpersoonskamers. Al onze kamers zijn 21 m² ruim, ingericht met een inloop-douche, een apart toilet, een heerlijk ruim comfortabel bed van topkwaliteit 2.00m x 0.90m, 32 inch smart TV en gratis high speed glasvezel-internet door het gehele hotel. 

Het gratis Continentaal ontbijtbuffet wordt doordeweeks geserveerd van 06:30 tot 10:00 uur en in het weekend van 7:00 uur tot 11:00 uur. Om de dag goed te beginnen heeft u keuze uit vers fruit, verschillende soorten biologisch beleg, ontbijtgranen, zuivelproducten en vruchtensappen. Het desembrood, de pistolets en de croissants bakken wij dagelijks vers voor u.

Daarnaast serveren wij verschillende soorten thee, en koffie van rainforest Alliance bonen. In het weekend serveren wij tevens koffiebroodjes en chocoladebroodjes.

Kameroverzicht

Tweepersoonskamer

Comfortabel bed, een luxe Smart TV (32 inch), een eigen toilet en een inloopdouche (ongeveer 21 vierkante meter).

Eenpersoonskamer

Comfortabel eenpersoons bed, een luxe Smart TV (32 inch), een eigen toilet en een inloopdouche (ongeveer 21 vierkante meter).

Kamer voor mindervalide

Onze mindervalide kamer is ideaal geschikt voor rolstoelgebruikers. Met meer bewegingsruimte en een brede douche heeft u alle ruimte in deze kamer.

Reserveren

Loop virtueel door ons hotel