Star Lodge Hotels blijft voorlopig geopend voor gasten

Laatst bijgewerkt op 20 april

Beste gast,

Allereerst wensen wij iedereen en in het bijzonder alle medewerkers in de zorg, heel veel sterkte in deze uitdagende tijd.

Wij werken conform de maatregelen die het RIVM heeft geadviseerd om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen. Star Lodge Hotels is geopend voor gasten.

Omwille van de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij contactbeperkende maatregelen ingevoerd. Zo serveren wij uw ontbijt als roomservice-ontbijt en bezorgen dat voor de kamer. Houdt u svp een veilige afstand van zo'n 1,5 meter tot eenieder in uw buurt. Wij zullen die afstand ook in acht nemen.

Alleen samen kunnen wij dit aan. Omtrent de verdere ontwikkelingen van COVID-19, zullen wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen en u informeren.

Heeft u vragen, belt u ons gerust: 030 8000401. De receptie is ongewijzigd geopend. Wij zien ernaar uit u te begroeten. Voor nu, houdt u veilig en gezond.

Team Star Lodge Hotels

Over ons hotel

Star Lodge Hotels heeft als doel om u een ervaring in een zeer aangename omgeving mee te geven.

De natuurlijke omgeving waarin het hotel gelegen is, is ook terug te vinden in het interieur en het groene karakter van het hotel. Al vanaf de bouw van het hotel vinden wij duurzaamheid en CO2-reductie erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van LED-verlichting, energiebesparende schakelaars, waterbesparing, waste management en duurzame bouwmaterialen. Ook streven wij naar een Green Key rating!


Huisdieren zijn niet toegestaan. Geleidehonden zijn dat wél.

 

Services

Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u bij ons overnachten, inclusief ontbijt. Ook kunt u heerlijk van een drankje genieten op een van onze buitenterrassen. Ingeval van winters of regenachtig weer kunt u gezellig rond de openhaard of in de lounge plaatsnemen. De dranken, zowel de alcoholische als de frisdranken, zullen eveneens zeer gunstig geprijsd zijn. Voor een lunch of diner kunt u aanschuiven bij het naastgelegen Restaurant Loft 88 of Brasserie Vink.

Voor het gebruik van de parkeerplaats bij het hotel rekenen we € 7,- per 24 uur. Heeft u een elektrische auto? Star Lodge Hotels Utrecht heeft maar liefst 4 laadstations, voor de deur beschikbaar. Go green, Go Star Lodge Hotels!

Star Lodge Hotel is goed bereikbaar: Het hotel ligt nabij de uitvalswegen. Daarnaast zijn er fiets- en wandelpaden richting de bezienswaardigheden, winkelstraten en uitgaansgelegenheden in de historische binnenstad.
The Good Roll

Awesome! Een verschil maken met zoiets simpels als toiletpapier? Ja, het kan. Onze gasten zijn trotse gebruikers van The Good Roll en met elk toiletbezoek maken we de wereld net een stukje beter. Dit door gebruik te maken van hun 100% boomvriendelijk toiletpapier dat ook nog eens 50% van hun winst gebruikt voor het bouwen van toiletten in derdewereldlanden.

Reserveren

Loop virtueel door ons hotel