Over ons hotel

Star Lodge Hotels heeft als doel om u een ervaring in een zeer aangename omgeving mee te geven.

De natuurlijke omgeving waarin het hotel gelegen is, is ook terug te vinden in het interieur en het groene karakter van het hotel. Al vanaf de bouw van het hotel vinden wij duurzaamheid en CO2-reductie erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van LED-verlichting, energiebesparende schakelaars, waterbesparing, waste management en duurzame bouwmaterialen. Ook streven wij naar een Green Key rating!


Huisdieren zijn niet toegestaan. Geleidehonden zijn dat wél.

 

Services

Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u bij ons overnachten, inclusief ontbijt. Ook kunt u heerlijk van een drankje genieten op een van onze buitenterrassen. Ingeval van winters of regenachtig weer kunt u gezellig rond de openhaard of in de lounge plaatsnemen. De dranken, zowel de alcoholische als de frisdranken, zullen eveneens zeer gunstig geprijsd zijn. Voor een lunch of diner kunt u aanschuiven bij het naastgelegen Restaurant Loft 88 of Brasserie Vink.

Voor het gebruik van de parkeerplaats bij het hotel rekenen we € 7,- per 24 uur. Heeft u een elektrische auto? Star Lodge Hotels Utrecht heeft maar liefst 4 laadstations, voor de deur beschikbaar. Go green, Go Star Lodge Hotels!

Star Lodge Hotel is goed bereikbaar: Het hotel ligt nabij de uitvalswegen. Daarnaast zijn er fiets- en wandelpaden richting de bezienswaardigheden, winkelstraten en uitgaansgelegenheden in de historische binnenstad.
The Good Roll

Awesome! Een verschil maken met zoiets simpels als toiletpapier? Ja, het kan. Onze gasten zijn trotse gebruikers van The Good Roll en met elk toiletbezoek maken we de wereld net een stukje beter. Dit door gebruik te maken van hun 100% boomvriendelijk toiletpapier dat ook nog eens 50% van hun winst gebruikt voor het bouwen van toiletten in derdewereldlanden.

Reserveren

Loop virtueel door ons hotel